Hoppa till innehåll
Hem » Om dragkulan

Om dragkulan

Dragkulan startade i liten skala år 2002 i Båstad. Och startade som Bilar med watt B.M.W som 1:a april år 2014 blivit Dragkrokar i Stockholm AB. Vi har specialiserat oss på dragkrokar och är ambulerande och kommer ut till dig som kund på plats där du jobbar, bor, har sommarstället mm.

Vi började med annonsering via Blocket.se som senare ledde till att främst nöjda Bmw ägare skrev om mina arbeten på Bmw klubbens hemsida www.autopower.se Detta spred sig från vän till vän,granne till granne o så vidare. Jag har ej behövd lägga dyra pengar på reklam o.s.v utan stått för kvallite o nöjda kunder som ger jobben.

Sedan har vi av goda referenser spritt info om mina jobb via andra bil klubbar som Autopower.se där det går läsa en hel del om mina referenser sedan många år. Samt att jag fått bra respons av Teknikens Världs reportage om mig för några år sedan. Vi jobbar för kvallite o använder det som är avsett för din bil för att eliminera elfel mm. I de allra flesta fall är det samma delar som du får monterat hos din orginal verkstad.

Genom att specialiserat sig på endast dragkrokar så har vi fått en hög kvallite på arbetena o en betydligt lägre kostnad än orginal verkstan.På många områden i Sverige har orginal verkstaden dragit nytta av detta o använder våra tjänster.Så som Audi Bmw & Mercedes.